Απολογισμός και ευχές στο Ίδρυμα Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας

603-2-15
Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 603/2/15
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας του Ιδρύματος Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας, την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. Γιώργος Παπατσίμπας και ο εκπρόσωπός μας - μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Λάμπρος Μητσικός., Η τελετή έγινε στα γραφεία του Ιδρύματος στη Λεωφόρο Μεσογείων 96, παρουσία του Διευθυντή του Ιδρύματος Αστυνομικού Διευθυντή κ. Γεωργίου Μπακαλάρου, ο οποίος προέβη σε σύντομη παρουσίαση των πεπραγμένων του κατά τη διάρκεια του παρελθόντος έτους, τονίζοντας ότι συνεπεία της οικονομικής κρίσης, αναδείχθηκε ο κοινωνικός και ανθρώπινος ρόλος τόσο του Ιδρύματος όσο και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών προσφέρθηκε οικονομική βοήθεια σε πολύ περισσότερους συναδέλφους ενώ οι Κατασκηνώσεις διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο το 2017 αφού φιλοξενήθηκαν πλέον των 1.200 παιδιών ενώ οι προοπτικές είναι ευοίωνες και για το τρέχον έτος. Ο ίδιος εξήρε τη συμβολή όλων των στελεχών του Ιδρύματος και ιδιαίτερα των συνδικαλιστών, εκπροσώπων του αστυνομικού προσωπικού που επίσης μετέφεραν προτάσεις και αιτήματα με σκοπό την ανακούφιση εκείνων που ζήτησαν οποιαδήποτε στήριξη, συμπαράσταση ή οικονομική βοήθεια, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των προβλεπόμενων από τους κανονισμούς λειτουργίας του Ιδρύματος για την πρόνοια και την αλληλεγγύη εντός του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Διαβεβαίωσε δε ότι και το τρέχον έτος έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες περαιτέρω ανάδειξης του ρόλου του Ιδρύματος και αξιοποίησης των κεφαλαίων του.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Παπατσίμπας, αφού μετέφερε τις ευχές του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, ευχαρίστησε το Διευθυντή και τα στελέχη του Ιδρύματος για το έργο που προσφέρουν σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας και διαβεβαίωσε τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε να ενδιαφερόμαστε για την καλύτερη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος στον Άγιο Ανδρέα, αλλά και τα χρήματα που διατίθενται μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Αρωγής με σκοπό τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους ώστε να απαλύνουν τις οικονομικές δυσχέρειες σε περιπτώσεις θανάτων, ασθενειών και άλλων σοβαρών καταστάσεων.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Κοκκώνης ενώ παρέστη ο Διευθυντής των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, Διευθυντές Αστυνομικών Υπηρεσιών και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 7780005397526545140

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item