Ένωση Αθηνών και "Όραμα Ελπίδα" Μ. Βαρδινογιάννη σε κοινές δράσεις

https://easya.gr/media/thumbs/images/header/._016.jpg.750x300_q85.jpg 

Την Παρασκευή 12-1-2018 η Ένωση Αθηνών, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της, επισκέφθηκε τους χώρους της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» και παρέδωσε ημερολόγιά του 2018 στους υπευθύνους της «Ελπίδας» και του «Όραμα Ελπίδας». Η θεματολογία των φετινών ημερολογίων της Ένωσης αφορούσε το έργο του παραπάνω συλλόγου ενάντια στην επάρατο νόσο που ταλαιπωρεί παιδιά και ενήλικες.
     Με τον τρόπο αυτό η Ένωσή μας εγκαινιάζει μια στενή σχέση με το παραπάνω ίδρυμα με σκοπό να ενισχύσουμε τη δράση της και να κοινωνήσουμε από την πλευρά μας την ανάγκη να ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κοινωνία στην κατεύθυνση προσφοράς μυελού των οστών. Απευθυνόμενοι στις ενεργές ομάδες της κοινωνίας μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε πνοή σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη προσφέροντας μόνο λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας.
    Στη συνάντηση, μας υποδέχτηκαν η Γενική Γραμματέας της «Ελπίδας»  κ. Τζωρτζίνα Έλληνα και η Γενική Γραμματέας του «Οράματος Ελπίδα» κ. Ινώ Κωσταντοπούλου, οι οποίες με τη σειρά τους ευχαρίστησαν για τη συνδρομή μας και συνυπέγραψαν τις μελλοντικές κοινές δράσεις με την Ένωσή μας που θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον μέσω των επιτυχημένων εθελοντικών αιμοδοσιών που συχνά οργανώνουμε. Η σύνδεση άλλωστε της αιμοδοσίας και της τράπεζας αίματός μας, με ταυτόχρονη ενημέρωση γύρω από τη δωρεά του μυελού των οστών αποτελεί διαχρονική επιλογή μας.
    Η Ένωση Αθηνών πέρα από τη συνδικαλιστική της δράση θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό να αγγίζει καθημερινά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και τα μέλη της. Είναι πράγματι αναγκαίο όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας χωριστά να ευαισθητοποιείται συνεχώς και όχι μόνο όταν το πρόβλημα χτυπήσει την πόρτα του καθενός ατομικά.  Προβλήματα άλλωστε τα οποία μόνο με αλληλέγγυα την κοινωνία και τους φορείς της σε κοινή γραμμή, μπορούν να λυθούν.

        Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                             - Ο -
                  Πρόεδρος                                                             Γεν. Γραμματέας                                 
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 6685374608209632402

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item