ΕΑΣΥΑ: Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής.



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

    Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συναντήθηκε την Πέμπτη 21-12-2017 με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Αλκιβιάδη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν και έγιναν γνωστά στον κ. Γενικό προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν συνάδελφοί μας. Θέσαμε συγκεκριμένα:

    Την μη τήρηση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας κατά παρέκκλιση των διατάξεων του Π.Δ. 173/2013, καίτοι ο ίδιος ο κ. Γενικός με διαταγή του σε όλες τις Υπηρεσίες είχε ζητήσει την απαρέγκλιτη τήρησή της. Όπως του αναφέραμε αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του υπερβολικού αριθμού μέτρων που ζητούνται ακόμα και αργά το βράδυ για την επόμενη μέρα και την ταυτόχρονη αφαίμαξη των Υπηρεσιών που καλούνται να τα αντιμετωπίσουν ( Δ.Α.Ε.Α., Ασφάλεια, Τροχαία, Άμεση Δράση, ΔΙ.ΑΣ, Ο.Π.Κ.Ε.). Είναι αδύνατο να τα βάλουμε με τους αριθμούς, είναι αδύνατο οι ανωτέρω Υπηρεσίες να έχουν ένα τεράστιο αριθμό ακίνητων φυλάξεων, τις καθημερινές τους ανάγκες και τα μέτρα που διατάσσονται και να περιμένει ο οποιοσδήποτε ότι υπάρχει περίπτωση να τηρηθούν τα προβλεπόμενα.

    Ζητήσαμε από τον κ. Γενικό τον εξορθολογισμό όλων των αναγκών επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο αδειών και για τις περισσότερες Υπηρεσίες η χορήγηση ημερησίων αναπαύσεων αν συνεχίσουμε έτσι θα είναι «άπιαστο όνειρο». Ο κ. Γενικός άκουσε τις θέσεις μας και μας διεμήνυσε ότι θα προσπαθήσει για την επίλυση αυτών των ζητημάτων  ώστε τουλάχιστον να κάνουμε ανθρώπινες γιορτές.

   Παρόλο αυτά η Ένωσή μας καλεί όλους τους συναδέλφους - μέλη μας να επικοινωνήσουν μαζί μας σε κάθε περίπτωση που στις Υπηρεσίες τους δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα ώστε να παρέμβουμε και να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει.

Δυστυχώς παραμονές του 2018 συζητάμε ακόμα για τα αυτονόητα!!!

 

                                                            Για το Δ.Σ.

                           - Ο -                                                                   - Ο -
                        Πρόεδρος                                                   Γεν. Γραμματέας                                           

                 ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                          ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2716986374602416621

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item