Ο κυβερνητικός συνδικαλισμός & τα ιδιοτελή ανταλλάγματα!!!


Αγαπητοί συνάδελφοι, σε μια κρίσιμη καμπή για την πορεία του συνδικαλιστικού μας κινήματος, η Π.Α.Σ.Α. είχε αποφασίσει ομόφωνα να κατέλθει  αυτόνομη, στις εκλογές  της ΠΟΑΣΥ παραβλέποντας τα στενά προσωπικά οφέλη, σε περίπτωση συνεργασίας μας με έναν από τους μεγαλύτερους σχηματισμούς.
 Στόχος μας ήταν και είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια για μια νέα  συνδικαλιστική κίνηση, που στον κεντρικό της πυρήνα θα έχει τα συμφέροντα του συναδέλφου  και την σφυρηλάτηση της ηθικής μας ενότητας, η οποία χάθηκε στους διαδρόμους των πολιτικών κομμάτων και των προσωπικών φιλοδοξιών. 

Δυστυχώς όμως ο κυβερνητικός συνδικαλισμός για μια ακόμη φορά θριάμβευσε και κατάφερε τελικά με ιδιοτελή ανταλλάγματα να διασπάσει την παράταξή μας, με αποτέλεσμα να μην  κατέβουμε στις εκλογές.

Εμείς έχοντας όμως ως πυρήνα της έντιμης προσπάθειάς μας, εσάς και μόνον τους αγωνιζόμενους μάχιμους αστυνομικούς , που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε παραμένοντας πάντα ανεξάρτητοι, αυτόνομοι, αδέσμευτοι και μακριά από κομματικές εξαρτήσεις.

 Έτσι  σε  αυτή  την δύσκολη στιγμή  - αψηφώντας το δέλεαρ πολλών ιδιοτελών ανταλλαγμάτων- αναδομήσαμε τον συνδυασμό μας,  απαλαχθήκαμε από όλα τα επαχθή βάρη που μας πρόδωσαν την κρίσιμη στιγμή , εκλέξαμε νέα συντονιστική επιτροπή  και όλοι μαζί  θα αποφασίσουμε  για τον  τρόπο με τον οποίο θα πορευτούμε από εδώ και μπρος.

Συνεχίζουμε δυναμικά, έντιμα, ηθικά αδιαπραγμάτευτα, με μόνο ηθικό στόχο και συνδικαλιστικό μέλημα, τον ξεχασμένο από την πολιτεία  Αστυνομικό και όχι για τα οφίτσια και τις καρέκλες .
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη τα οράματα, τις προσδοκίες και τους στόχους των συναδέλφων μας, για μια πραγματικά νέα, αναγεννημένη αστυνομία.

 Υ.Γ. Για τις  ανίερες συμμαχίες και τα τεκταινόμενα στο συνέδριο θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.

                               Η Συντονιστική Επιτροπή της Π.Α.Σ.Α.
  1. ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ/ΔΑΕΑ/ΥΑΤ
  2. ΦΩΤΗΣ  Βασίλειος Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ /ΔΑΕΑ/ΥΜΕΤ
  3. Ψαλλίδας Γεώργιος  Αντιπρόσωπος ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ /ΔΑΕΑ/ΥΑΤ



Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 2956196394451000527

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item