Δύο χρόνια Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών.Συνεχίζουμε δίπλα σας ΔΥΝΑΤΑ!





 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πέρασαν  δύο χρόνια  από την ίδρυση της παράταξής μας  (Π.Α.Σ.Α.)  και διακατεχόμενοι από υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλλά και δημοκρατικό ήθος απέναντί σας, σας παρουσιάζουμε όπως άλλωστε σας έχουμε υποσχεθεί τον ετήσιο απολογισμό της . 

Σε αυτό το διάστημα τα μέλη και οι αντιπρόσωποι της ΠΑΣΑ, συνεχίσαμε απρόσκοπτα με ξεχωριστή ηθική φροντίδα, για τον συνάδελφο αστυνομικό, να αναδεικνύουμε σημαντικά ζητήματα –προβλήματα του κλάδου μας , με επίκαιρες στοχευόμενες αναρτήσεις στο blog's μας,  με παρεμβάσεις προς την Φυσική Ηγεσία, προς τα Πολιτικά Κόμματα και τους Βουλευτές αλλά και με επιτόπιες επισκέψεις εργασίας κοντά στους συναδέλφους και στις υπηρεσίες τους, προσπαθώντας διαρκώς και με κάθε τρόπο, να είμαστε δίπλα τους και να δίνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε ότι τους απασχολεί.

Κάποιες φορές τα καταφέραμε και ορισμένα τα προβλήματά μας αντιμετωπίσθηκαν αποτελεσματικά , ενώ άλλες υπηρεσιακές εκκρεμότητες συνεχίζουν να υπάρχουν και να ταλανίζουν τους συναδέλφους.

Δεν παραιτούμαστε όμως από τις προσπάθειές μας, αλλά ούτε και ελαττώνουμε τον παρεμβατικό συνδικαλιστικό μας ρόλο, μέχρι την τελική επίλυση τους.

Συνάδελφοι θα συνεχίζουμε τις δράσεις  μας με μεγαλύτερη ηθική ένταση, μαχητικότητα  και αγωνιστικότητα, με μόνο μας μέλημα, ένα καλύτερο μέλλον στις εργασιακές μας συνθήκες και την προώθηση και επίλυση, όλων των κλαδικών ζητημάτων μας.

Συνεχίζουμε δίπλα σας ΔΥΝΑΤΑ,  με αγάπη, σεβασμό  και αδιαπραγμάτευτη φροντίδα, για να δυναμώσουμε την φωνή του αστυνομικού και να του δώσουμε το κύρος και την αξιοπρέπεια που του αρμόζει, ως εγγυητή της κοινωνικής γαλήνης και της δημοκρατίας.

Τέλος, ενώ σε κάθε μας συνδικαλιστική δράση και παρέμβαση, έχουμε ως πρώτιστο στόχο, την σφυρηλάτηση της ενότητας και την ισχυροποίηση της φωνής του Έλληνα αστυνομικού, ποτέ δεν μπαίνουμε σε λογικές οιασδήποτε κομματικής συναλλαγής, ή ξεπουλήματος των συμφερόντων των συναδέλφων μας για καρέκλες και οφίτσια . Πρώτος και τελικός μας στόχος, είναι η ενότητα του κλάδου και η ηθική θωράκιση των συναδέλφων μας, ώστε με όρους κοινωνικής αξιοπρέπειας, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, να επιτελούμε ανεμπόδιστα την σημαντική κοινωνικά αποστολή μας.

Μαζί σας, με αγάπη, σεβασμό και φροντίδα, για να ξαναδώσουμε στον περήφανο Έλληνα αστυνομικό, το θεσμικό κύρος και την αξιοπρέπεια, που του αρμόζει.

                                     Η  Γραμματεία της
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους τις παρεμβάσεις μας στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της παραταξής μας.

Related

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1200095723060143381

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item