Ε.ΑΣ.Υ.Α. : Bρέθηκε λύση στο ζήτημα της Άμεσης Δράσης.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbsYX_dJThn6vFRSTOsWDbPDbvjC9XXgKacjf05Hi-fplgt_KM3bVwVVKYeoLGTOXl558vJeXsF6xrBbeFYE6PkQ2-7RGm_q1dRtNdg1llstELqQ6o6zFqb3biakaK63flMslR5XmOPOue/s640/%25CE%25B1%25CE%25B4.jpg 
 
Κατά τις απογευματινές ώρες περί ώρα 19:30 με πρωτοβουλία της Ένωσης Αθηνών και συμμετοχή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. έγινε ευρεία σύσκεψη με τη Φυσική Ηγεσία στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες μετά την αναδιάρθρωση και αφορούσε την υπηρεσία της Άμεσης Δράσης.
Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, οι Αντιπρόεδροι της Ένωσης Αθηνών κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΣ Παναγιώτης και κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Χρήστος, οι οποίοι και υπηρετούν στην εν λόγω Υπηρεσία. Εκ μέρους της Φυσικής Ηγεσίας συμμετείχαν ο Αρχηγός Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΜΠΑΚΑΣ Αντώνιος, ο Διευθυντής του Επιτελικού γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχος κ. ΒΟΛΥΡΑΚΗΣ Στυλιανός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οργάνωσης & Νομικής Υποστήριξης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΠΑΚΟΛΑΣ Δημήτριος και ο Τμηματάρχης του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Οργάνωσης & Νομικής Υποστήριξης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΠΑΛΑΙΟΓΙΩΡΓΟΣ Ηλίας.  
Ζητήθηκε από τη Φυσική Ηγεσία να μην υλοποιηθούν τα προβλεπόμενα της παρ. 4 του άρθρου 29 του Π.Δ. 7/2017 για την Αναδιάρθρωση- Αναδιάταξη της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Αττικής.
Μετά την πολύωρη συζήτηση και την έκθεση των επιχειρημάτων από την πλευρά μας για την ιστορική αυτή Υπηρεσία, η Φυσική Ηγεσία διαβεβαίωσε την Ομοσπονδία και την Ένωση Αθηνών ότι η διάρθρωση της Άμεσης Δράσης θα παραμείνει αμετάβλητη και ότι οι τομείς που προβλέπονται από το εν λόγω Π.Δ. θα αφορούν μόνο την υπηρεσιακή αρμοδιότητα.
Σε καμία περίπτωση δεν θα μετακινηθούν συνάδελφοι σε γραμματείες εκτός του κτιρίου της Γ.Α.Δ.Α., ενώ όσον αφορά τα ωράρια εργασίας θα παραμείνουν ως έχουν.
Από τη μεριά μας θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, διότι το Αρχηγείο δέχτηκε τα δίκαια και εμπεριστατωμένα αιτήματά μας. Έτσι η ιστορική Άμεση Δράση, η οποία αποτελεί τον βασικό υπηρεσιακό βραχίονα της ΕΛ.ΑΣ. και είναι όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στις ανάγκες του πολίτη θα συνεχίσει να προσφέρει τις μέγιστες υπηρεσίες στην κοινωνία.
Τέλος, για πρώτη φορά η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. θα υπάγεται και τυπικά σε οργανόγραμμα Διεύθυνσης.
Θέλουμε να τονίσουμε σε κάθε τόνο ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα με τα άμεσα αντανακλαστικά του θα προασπίζει πάντα και στο μέγιστο βαθμό τα δίκαια αιτήματα των μελών του και θα αναδεικνύει την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού στην ελληνική κοινωνία.
Για το Δ.Σ.
   - Ο -                                                                                   - Ο -
   Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας
                                             
   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                   ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 9024170618280989557

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item