Π.Α.Σ.Α. : Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποτύχουμε.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjA-YWQg5CIY8pH5kCkDcuDFxeIxeIgoGcmbAyjdcZ5wgE5i_cAKEo-nJKmQL9pQMNE8_1X-pOxHfvTIIk0VmR95EygLGCEztY4hjEf4MixR1xj3u96-NlXZ1GH7tIdIVaJsJojINk7eyg/s640/92cgaezhfdikgo7z6920.jpg

Η εντολή των συναδέλφων διαχρονικά ήταν και είναι ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και όχι καλλιέργεια μίσους και αλληλοεξοντώσεις.
Είναι καιρός για όσους χρησιμοποιούν το συνδικαλιστικό μας κίνημα για ιδιοτελείς σκοπούς να εγκαταλείψουν τα χαρακώματα των δήθεν αντιπαραθέσεων και μέσα από ένα γόνιμο και ειλικρινή διάλογο να πετύχουμε τους σκοπούς μας έτσι όπως διαμορφώνονται κάθε φορά από τα συνέδρια και τις Γενικές Συνελεύσεις.
Εάν οι ίδιοι δεν έχουν πάρει τα μηνύματα των καιρών θα ξεπεραστούν από τους συναδέλφους και θα αποτελέσουν για όλους μας μια θλιβερή ανάμνηση.
Πρέπει να σταματήσουν να δίνουν τροφή σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα μας στερούσαν και μας στερούν συνταγματικά δικαιώματα και αρνούνται και σήμερα τον διάλογο για την άμεση επίλυση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων.
Είναι πολυτέλεια για το συνδικαλιστικό μας κίνημα να αναλώνεται σε εσωστρεφείς κι άνευ ουσίας ενέργειες και να πέφτουν διαχωριστικές γραμμές, όταν αυτά προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων αναζητούν άμεση αντιμετώπιση κι επίλυση.

Έχουμε την αίσθηση ότι ΌΛΟΙ όσοι ασχολούνται  με τον συνδικαλισμό είναι εξίσου σημαντικοί και απαραίτητοι για την ενδυνάμωση του συνδικαλιστικού μας κινήματος και μέσα σ΄ ένα πεδίο άμιλλας και υγιούς συναγωνισμού,το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αστυνομικός πολλά έχει να κερδίσει.
 Την στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση νέο μισθολόγιο πρέπει να αποβάλλουμε κάθε προσπάθεια διαίρεσης και απομείωσης της ισχύος μας και να παλέψουμε με σθένος για τα δικαιώματά μας.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποτύχουμε.
Όλοι μαζί για μια αστυνομία με ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας και προστασίας των εργαζομένων αστυνομικών.

 Π.Α.Σ.Α. Αθήνας.

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 3694944343296023269

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item