Συμμετοχή των Ομοσπονδιών μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Πυροσβεστών

20-1-17 a
Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2017
Αριθ. Πρωτ.: 200/4/222
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Την έμπρακτη αλληλεγγύη στον αγώνα των πυροσβεστών εκφράσαμε σήμερα με τη συμμετοχή μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.
Καταγγείλαμε τα σχέδια ξεσπιτώματος εκατοντάδων συναδέλφων μας προκειμένου να στελεχωθούν υπηρεσίες πυρασφάλειας στα ιδιωτικά αεροδρόμια της Fraport και προειδοποιήσαμε να μην αποτολμήσουν να σχεδιάσουν αντίστοιχες πρακτικές και στα άλλα Σώματα, ανατρέποντας το υφιστάμενο αντικειμενικό σύστημα μεταθέσεών μας.
Όπως πάντα, όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε για να μην περάσει το σχέδιο των μεταθέσεων που ισοδυναμεί με ανατροπή του εργασιακού μας στάτους, γνωρίζοντας ότι όταν πιάνει φωτιά το σπίτι του γείτονα, κινδυνεύει και το δικό σου.
Δεν μπορεί οι αποικιοκρατικού τύπου συμφωνίες που υπογράφουν ανεξαίρετα όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις από το 2010 και μετά, να καταργούν νόμους και διατάγματα που είχαν θεσμοθετηθεί με αίμα και αγώνες για την προστασία των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, καλώντας την κυβέρνηση να προβεί σε νέες προσλήψεις ενισχύοντας με νέο αίμα την Πυροσβεστική και την Αστυνομία αντί να μηχανεύεται τεχνάσματα για να καλύψει τα κενά που μοιραία θα μειώνουν το επίπεδο ασφαλείας στη χώρα μας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Για την Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας
20-1-17 b
20-1-17 c
20-1-17 d
20-1-17 e

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 5798436064724250852

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item