Ψήφιστηκε η τροπολογία για την παράταση υποβολής δηλώσεων Πόθεν Έσχες και δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων


https://www.forin.gr/files?file=2406
Παρατείνεται έως τις 13 Απριλίου 2017, η υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και των δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων για το έτος 2016, μετά την ψήφιση από την Ολομέλεια της σχετικής τροπολογίας. Υπέρ της παράτασης τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων, ενώ «παρών» ψήφισαν η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και το Ποτάμι.
Η παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων «πόθεν έσχες», κρίθηκε αναγκαία από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο κατέθεσε και την σχετική ρύθμιση, ενόψει της έκδοσης απόφασης του ΣτΕ επί της προσφυγής των Δικαστικών Ενώσεων κατά της υπουργικής απόφασης για ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης από τους δικαστές. Εξάλλου, αντίστοιχη προσφυγή αναμένεται να καταθέσουν οι ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, υπογράμμισε πως το τρίμηνο αυτό της προθεσμίας κρίνεται ως εύλογος χρόνος ώστε να εκδοθεί και να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 7755226688579351823

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item