Τη λήψη μέτρων για την πρόληψη της νόσου των λεγεωνάριων στην ΓΑΔΑ ζητούν οι επόπτες Δημόσιας Υγείας!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiS80yPhPJVw3vJu08Wz7Y8q_L_2xHO5h0xeZO8xnNfb_q5sJmI_OB2mc7JZS-UNVjjNKipI8RM-9gAmsK6k4Rk8oL83iiFP8xsZKMgYqXgm6RnY-dOK_hDjJlI2GwCvJTtdINXXX_GEOc/s640/ecfa6b6fb93f71c35a65f708a691e411_L.jpg

Την 7/1/2016 η  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  με ανάρτηση της στο site της με τίτλο  Οι αντοχές μας έφτασαν στο όριο. Ζητάμε : «Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας» αναδεικνύει πρώτη  τις τριτοκοσμικές συνθήκες  που επικρατούν στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας  στο θέμα της καθαριότητας δημοσιεύοντας  φωτογραφίες από αστυνομικές υπηρεσίες.
Στην συνέχεια η ΕΑΣΥΑ προσπάθησε να δώσει  λύση με ανακοινώσεις, αναφορές ακόμα και με συμβολικές παραστάσεις – διαμαρτυρίες  και τέλος με έγγραφο της  προς την υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε να διενεργηθεί έλεγχος  από τους  επόπτες της παραπάνω υπηρεσίας στο κτίριο της ΓΑΔΑ .
Οι επόπτες Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής διενήργησαν, δύο ελέγχους στο κτίριο της Λ. Αλεξάνδρας  και με έκθεση που συνέταξαν και απέστειλαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κρίνουν αναγκαία τη λήψη μέτρων για την πρόληψη της νόσου των λεγεωνάριων και ζητούν άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης και συμμόρφωση με τους όρους της ισχύουσας Υγειονομικής Νομοθεσίας.

                                                    Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.Α.

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1969342683469628974

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item