5 Ιανουαρίου του 2009 τραυματίσθηκε σοβαρά από τρομοκράτες ο Δ. Ματζούνης της ΥΑΤ


 

5 Ιανουαρίου του 2009 στη Αθήνα, η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας εξαπέλυσε επίθεση με Καλάσνικοφ στις 3:05 τα ξημερώματα κατά αστυνομικής δύναμης η οποία εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης του υπουργείου Πολιτισμού στη συμβολή των οδών Ζαϊμη και Κουντουριώτη στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν καταιγισμό πυρών, ενώ ένας από αυτούς τραυματίσθηκε και διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. Από τα πυρά των αγνώστων τραυματίστηκε σοβαρά στο μηρό και το θώρακα ο 21χρονος αστυνομικός Διαμαντής Ματζούνης, ενώ στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν περισσότεροι από 25 κάλυκες από Καλάσνικοφ, αλλά και από πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών.]

Ο 23χρονος τότε αστυνομικός των ΜΑΤ Διαμαντής Μαντζούνης, λίγο μετά τον τραυματισμό του από τις σφαίρες του «Επαναστατικού Αγώνα», σε συνέντευξη του, εκμυστηρεύτηκε ότι τον έσωσε η πίστη του στο Θεό και η αγάπη της οικογενείας του που στάθηκε δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

Απαντώντας σε ερώτηση αν του συμπαραστάθηκε ο κόσμος, απάντησε: «με συγκίνησε πολύ η αγάπη που μου έδειξε, καθώς και το ενδιαφέρον του. Είναι σπουδαίο πράγμα να νιώθεις ότι όλοι προσεύχονται για σένα να πας καλά», είπε ο νεαρός αστυνομικός.
e-net, omadazita.gr






Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8397840939946386726

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item