Επιτέλους πρέπει να ξυπνήσουμε Tου Αντιπρόσωπου Ένωσης Λευκάδος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΚΟΝΤΑ Ορέστη

http://www.poasy.gr/web/images/afises/afisa_26o.jpgΑγαπητοί συνάδελφοι/-ισσες
Με αφορμή το πρόσφατο 26ο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. στο Καρπενήσι, θα ήθελα να εκφράσω κάποιες παρατηρήσεις.
Τα αιτήματα που διατυπώθηκαν από τους συνέδρους, έχουν διατυπωθεί επανειλημμένα στα προηγούμενα συνέδρια, γιατί πολύ απλά, η εκάστοτε κυβέρνηση δεν φιλοτιμήθηκε ποτέ να ικανοποιήσει. Και αναφέρομαι σε αιτήματα, ιδιαιτέρως σοβαρά, (χωρίς να θέλω να απαξιώσω τα υπόλοιπα), όπως υλικοτεχνικός εξοπλισμός και επάνδρωση υπηρεσιών. Όπως κάθε χρονιά, εμφανίστηκαν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το βήμα για να μαζέψουν ψήφους, χτυπώντας μας φιλικά στην πλάτη για τα “δίκαια” αιτήματά μας (αλήθεια, για πιο λόγο τους καλούμε;). Και με την αποχώρησή τους, έχετε γεια βρυσούλες. Επιτέλους πρέπει να ξυπνήσουμε. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν κυβερνήσει σχεδόν όλα τα κόμματα, τα οποία ως αντιπολίτευση είχαν συνταχθεί με το “δίκαιο” των αιτημάτων μας, πλην όμως, με το που έγιναν κυβέρνηση, μας έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι ως Ομοσπονδία, το οφείλουμε στον εαυτό μας και στους συναδέλφους μας, να το κάνουμε δυναμικά. Πως; κλιμάκια της Ομοσπονδίας, ή των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, να επισκεφθούν όσες περισσότερες Υπηρεσίες μπορούν και να θέσουν προ των ποινικών ευθυνών τους, τους αρμόδιους, για τις παραβάσεις και παραβιάσεις που θα προκύψουν από τον έλεγχο. Μόνο έτσι θα μας πάρουν στα σοβαρά, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, οι εισαγγελείς θα έχουν μπόλικη δουλειά για την επόμενη 5ετία.. Και το κέρδος θα είναι πολλαπλό.
α) Οι συνάδελφοι αστυνομικοί, θα δουν ότι η Ενώσεις και η Ομοσπονδία, είναι ικανές και πρόθυμες να παλέψουν για αυτούς.
β) Θα αναγκαστούν να αποσύρουν οι αρμόδιοι όλα τα παλαιά οχήματα, που συντηρούνται με ψέμματα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των πληρωμάτων, κατόπιν των μηνύσεων, ή υπό τον φόβο αυτών. Μόνο έτσι θα υποχρεωθούν να βρουν τρόπο να τα αντικαταστήσουν με καινούρια.
γ) Όταν οι μηνύσεις κατά διοικητών υπηρεσιών, για παραβιάσεις της νομοθεσίας, για τον χρόνο εργασίας των αστυνομικών,  πάρουν τον ρυθμό χιονοστιβάδας, το αρχηγείο θα πιεστεί πραγματικά, προκειμένου να κάνει την χιλιοειπωμένη αναδιάρθρωση πραγματικότητα, σκεπτόμενο περισσότερο το δημόσιο συμφέρον, από τις κομματικές επιταγές.
Τότε και μόνο τότε, η ευχή να κατεβαίνουν στον δρόμο 70.000 αστυνομικοί, και όχι 10.000 ένστολοι από τα Σ.Α.-Ε.Δ. θα γίνει πραγματικότητα. Και τότε και μόνο τότε, θα μπορέσουμε να κάνουμε την εκάστοτε κυβέρνηση, να μας ακούσει και να μας λάβει σοβαρά υπόψιν και στα υπόλοιπα σοβαρά αιτήματά μας..

ΚΟΝΤΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Αντιπρόσωπος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Related

ΑΡΘΡΑ 5031255016601383074

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item