Οι Ενώσεις Β/Α και Ν/Α Αττικής στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστακη


Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:00, τα προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής, αποτελούμενα από τους Προέδρους των Ενώσεων, Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΜΑΝΗ και Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και τους Γενικούς Γραμματείς, Θεόδωρο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΌ και Μαρίνο ΚΑΚΑΒΑ, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.

Στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση τέθηκαν μείζονα ζητήματα του κλάδου μας που απασχολούν τα μέλη των δύο ενώσεων.

Αναλυτικότερα:
Α. Ίδρυση και λειτουργία παιδικών σταθμών στις Αστυνομικές Διευθύνσεις των περιφερειών μας, προς διευκόλυνση, των οικογενειών των αστυνομικών που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια των Ενώσεών μας.
Β. Ίδρυση και λειτουργία λεσχών σίτισης σε κτιριακές εγκαταστάσεις που θα προκύψουν από την επερχόμενη αναδιάταξη των Υπηρεσιών.
Γ.  Ίδρυση και λειτουργία φαρμακείων.
Δ. Τέθηκε υπόψιν του κ. Γεν. Γραμματέα το όλο και συχνότερο φαινόμενο της «ιδιαίτερης» αντιμετώπισης των αστυνομικών, που απευθύνονται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ειδικότερα στις αργίες, όπως έχουμε ενημερωθεί από μέλη μας, δεν γίνονται δεκτοί Αστυνομικοί που μεταβαίνουν εκεί με διάφορα προβλήματα υγείας, με το πρόσχημα ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί και δέχεται μόνο ασθενής αξιωματικούς του στρατού.

Από την πλευρά του ο κ. Αναγνωστάκης αφού δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την πρωτοβουλία των δύο ενώσεων αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα ζητήματα.

Συγκεκριμένα για το ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας παιδικών σταθμών τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες διότι μια τέτοια προσπάθεια είναι δυνατό να υλοποιηθεί σε συνεργασία πάντα με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όσον αφορά την ίδρυση και λειτουργία λεσχών σίτισης και φαρμακείων, θέματα που είχαμε επισημάνει και στο παρελθόν, μας γνωστοποίησε ότι, παράγοντες όπως το δαιδαλώδες νομικό πλαίσιο και η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας την δεδομένη χρονική στιγμή, λειτουργούν αποτρεπτικά, ίσως όμως όπως συνέχισε είναι πιο εφικτή η δυνατότητα να δημιουργηθούν παραρτήματα των στρατιωτικών φαρμακείων και σε άλλες Διευθύνσεις κάτι φυσικά που θα πρέπει να συζητηθεί σε επίπεδο Υπουργείων. Επίσης, ως προς την αντιμετώπιση των αστυνομικών στο 401 Γ.Σ.Ν, δήλωσε ότι δεν έχει έρθει σε γνώση του κάτι τέτοιο και θα το εξετάσει άμεσα προκειμένου να επιλυθεί.

Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε καλή προσπάθεια που δημιουργεί προϋποθέσεις για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Ελλήνων Αστυνομικών
                                   Οι                                                                                                Οι
                            Πρόεδροι                                                                                          Γεν. Γραμματείς
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος      ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος  ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος  

              6947903655                 6978079503                                 6936704703                  6977665820

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 6506602544122204679

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item