Ανακοίνωση της Π.Α.Σ.Α για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλική πρεσβεία.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/epithesi3.jpg

Η τρομοκρατική ενέργεια που εκδηλώθηκε σήμερα έξω από την Γαλλική πρεσβεία είχε ως στόχο εκτός από  τη δημοκρατία την ίδια  τη ζωή του συναδέλφου μας  Ειδικού Φρουρού,  που εκτελούσε καθήκοντα φρούρησης της Γαλλικής Πρεσβείας.
Η  Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών εκφράζει την συμπαράστασή της στον συνάδελφό μας που τραυματίστηκε και του ευχόμαστε  περαστικά και ταχεία ανάρρωση .

Τονίζουμε προς τους εμπνευστές της επίθεσης ότι οι αστυνομικοί  θα συνεχίσουν  να επιτελούν το καθήκον τους, εφαρμόζοντας πιστά  το Σύνταγμα και τους  νόμους ,  χωρίς να  πτοούνται ούτε να  τρομοκρατούνται από τέτοιες βίαιες, και εγκληματικές συμπεριφορές
Η πολιτεία και η κοινωνία  πρέπει να γνωρίζουν ότι καμιά τρομοκρατική ενέργεια δεν πρόκειται να κάμψει  τη λειτουργία της Αστυνομίας.

Τέλος καλούμε την Πολιτική μας ηγεσία να κινητοποιήσει άμεσα την ηγεσία του Σώματος ώστε να αναθεωρήσει και να επανασχεδιάσει τα μέτρα ασφαλείας, αντικαθιστώντας τις περισσότερες  σκοπιές με  αποτελεσματικότερες ασφαλέστερες και σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους επιτήρησης και ασφάλειας όπως και από σχεδιασμένες περιοδικές περιπολίες περιπολικών, μηχανών  και συμβατικών αυτοκινήτων της Ασφάλειας.
 

                                              Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.Α


Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 6289259597794440358

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item