Τα μέτρα εξοντώνουν την Διεύθυνση Νοτιοανατολικής και Αερολιμένα .

 http://www.kontranews.gr/sites/default/files/field/image/motocycletistes-astynomia-1.PNG

Η κατάσταση με τα μέτρα τάξης στην Διεύθυνση Αθηνών έχει δημιουργήσει χάος στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και έντονα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
 
       Ειδικά, τα Αστυνομικά Τμήματα έχουν αποψιλωθεί εντελώς και οι Διοικητές τους δεν δύνανται να δώσουν τα ρεπό αλλά ούτε να ανταποκριθούν στις απαραίτητες Υπηρεσιακές ανάγκες.
       Έχουμε την αίσθηση ότι, παρόλο τις αλλεπάλληλες συναντήσεις και πιέσεις από μέρους μας στον Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α., δεν μεταφέρεται η πραγματική εικόνα που επικρατεί στα Αστυνομικά Τμήματα στην Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών.
 
      Φυσικά , επειδή ο αριθμός των μέτρων είναι πολύ μεγάλος προκειμένου να υπάρξει ίση κατανομή σε όλα τα Α.Τ. της Νοτιοανατολικής , επιφορτίζονται ιδιαίτερα απομακρυσμένα από το κέντρο της Αθήνας Αστυνομικά Τμήματα όπως π.χ. Α.Τ. Κερατέας , Αναβύσσου, Λαυρίου κτλ από τα οποία η μετάβαση των συναδέλφων είναι δύσκολη και χρονοβόρα.
 
      Ειδικότερα, διατάσσονται μέτρα τάξης , τα οποία αυξάνονται καθημερινά στην Διεύθυνση Μεταγωγών , στο Εφετείο Αθηνών, στην Ρηγίλλης καθώς επίσης και σε άλλους στόχους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το ότι παραμένουν δυνάμεις για την φύλαξη των κέντρων φιλοξενίας Ελληνικού και Λαυρίου , ελλιπής Αστυνόμευση στην περιφέρεια της Ν/Α και  καταπόνηση του Αστυνομικού Προσωπικού που καλείται να εκτελεί μέτρα τάξης σε καθημερινή βάση.
 
      Το προεδρείο της Ένωσης επικοινώνησε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής  έτσι ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί συνάντηση προκειμένου να εκθέσουμε εκ νέου τα προβλήματα και να δοθούν λύσεις.
                                                        Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            
  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
 
 

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 4821485861807288049

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item