Ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Γλυφάδα 15/10/2016     


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Αφού ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Γιάννη Κατσιαμάκα , ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης απευθύνθηκε στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή θέτοντάς του το ερώτημα  πρέπει ή όχι να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας;.  Ο Υπουργός που εκείνη την ώρα αποχωρούσε, κοντοστάθηκε και άκουγε προσεκτικά τον ομιλητή.


Ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην τοποθέτηση του στο 27ο συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. είπε ότι όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που γίνεται για την απεμπλοκή των Αστυνομικών από τα Επίσημα και να την επικροτήσουμε καθώς και κάποια άλλα θεσμικά που έχουν διορθωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό (αναδιάρθρωση, αλλαγή του κώδικα μεταθέσεων κτλ). Όμως από την άλλη η μη συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, δημιουργεί Συνταγματικό ζήτημα.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος  της Νοτιοανατολικής Αττικής αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο κύριος Παππάς εκεί τόνισε ότι όσο αφορά την χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών, θα εφαρμοστεί κατά γράμμα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας γιατί αυτό είναι Δημοκρατία.

Εκεί  λοιπόν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σύμφωνα με τον Υπουργό θα εφαρμοστεί γιατί υπάρχει θέμα Δημοκρατίας. Στην περίπτωση των Αστυνομικών δεν υπάρχει;.
Με αυτόν το ρητορικό ερώτημα  έκλεισε την τοποθέτηση του ο Γιώργος Καλλιακμάνης , ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Γιάννη Κατσιαμάκα που τον προσκάλεσε στο 27ο συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. .
 Για το Δ.Σ.
-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας
            
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                         ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                    6977665820

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 1080874364527459005

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item