Π.Α.Σ.Α: Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων για τον τραυματισμό των συναδέλφων .

                                                                                                                
                                                                                                                   ΑΘΗΝΑ 31/10/2016

 Τα επεισόδια στα προσφυγικά κτίρια της Λ. Αλεξάνδρας, μεταξύ ομάδας "αγνώστων" με τις αστυνομικές δυνάμεις, έξω από τον Άρειο Πάγο,  με αφορμή την έναρξη των καταθέσεων στη Δίκη της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση των επιθέσεων σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2013, αποδεικνύουν ότι οι  κουκουλοφόροι όποτε και όπου θέλουν μπορούν να πετάνε πέτρες και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και να καταστρέφουν τις περιουσίες των πολιτών.
 Τα σημερινά επεισόδια  είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφων μας καθώς και την καταστροφή αυτοκινήτων, οικιών πολιτών και των γύρω καταστημάτων.
Αν  τα επεισόδια αυτά είχαν συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος οι δράστες θα είχαν συλληφθεί από την αστυνομία και θα είχαν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Τελικά τι πρέπει να γίνει για να εφαρμοστεί και  στην Ελλάδα το αυτονόητο;
Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών εκφράζει την αγανάκτησή της προς τους υπευθύνους των Μέτρων Τάξης ,των οποίων τα λάθη, τους καθιστούν εμμέσως υπεύθυνους  για τον τραυματισμό των συναδέλφων και ζητά την την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων-ανεύθυνων.
Οι συνάδελφοι της Δ.Α.Ε. /Υ.Α.Τ./ΥΜΕΤ  που κατά βάση βρίσκονται πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα, απέδειξαν για άλλη μια φορά το πολύτιμο έργο που προσφέρουν καθημερινά .


                                                       Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.Α.
 
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 3919655945168186892

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item