Δημιουργία περιφερειακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

                                                        Γλυφάδα 10/10/2016     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
Μετά από ενέργειες της Ένωσης μας, δικαιωθήκαμε και η  φυσική ηγεσία ενέκρινε, την δημιουργία περιφερειακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Με την υπ’ αρίθμ 6023/6/32-γ διαταγή από 02/10/2016 της προϊστάμενης του επιτελείου του Α.Ε.Α. Αντιστράτηγου κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη δημιουργείται περιφερειακό Ιατρείο, ύστερα από πρόταση των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών και σχετικό αίτημα μας και έγκριση από την Διεύθυνση Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ευχαριστούμε τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, την Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κα. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού Υποστράτηγο κ. Ηλία Μαλεβίτη, τον Διευθυντή των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών Ταξίαρχο κ. Αθανάσιο Μπαδέκα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών κ. Μιχαήλ Σδούκο που παραχώρησε κατάλληλο χώρο για την στέγαση του Ιατρείου.
Επιπρόσθετα το περιφερειακό Ιατρείο θα εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό συναδέλφων που Υπηρετούν στα όμορα Αστυνομικά Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας της Νοτιανατολικής όπως και των διαμενόντων στην ευρύτερη περιοχή εν ενεργεία και συνταξιούχων Αστυνομικών.
Όπως μας ενημέρωσε η Επιτελάρχης, αρχικά εγκρίνεται η λειτουργία περιφερειακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών διότι πρόκειται για την πιο απομακρυσμένη Διεύθυνση στον Νομό Αττικής και στην συνέχεια όταν δοθεί η δυνατότητα θα ακολουθήσει και η δημιουργία περιφερειακού Ιατρείου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής σύμφωνα με το σχετικό αίτημα της Ένωσης μας.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους αγωνιζόμενοι κάθε δίκαιο αίτημα τους να γίνεται πράξη.
 Για το Δ.Σ.
-O-                                                                                     -O-
Πρόεδρος                                                                    Γεν. Γραμματέας
            

                ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                            ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 4743076281738205821

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item