Μεθοδεύσεις αποκλεισμών είναι ξένες προς το δημοκρατικό ήθος !



                                                                                                                         Αθήνα, 12-9-2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εν όψει των εκλογών,  της Ένωσης Δυτικής Αττικής, αλλά και κάποιων δυσάρεστων γεγονότων, που μας προξένησαν μεγάλη θλίψη, είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να καταθέσουμε τις παρακάτω επισημάνσεις-προβληματισμούς.

Οι εκλογές είναι μια κατ εξοχήν δημοκρατική διαδικασία και επομένως από πνεύμα δημοκρατικού ήθους και ισονομίας προς όλους τους συμμετέχοντες  πρέπει να χαρακτηρίζονται.
Μεθοδεύσεις αποκλεισμών, περιθωριοποίησης συνδικαλιστικών στελεχών για να μην συμμετέχουν και άλλες αντίστοιχες συμπεριφορές, είναι ξένες προς το δημοκρατικό ήθος και την πολιτική λειτουργία των εκλογών, που απώτερο και μοναδικό στόχο έχουν την εκπροσώπηση των συναδέλφων, προκειμένου να εργαστούν απρόσκοπτα για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων, που ταλανίζουν σήμερα την αστυνομική οικογένεια.

Παράλληλα όμως με την δημοκρατική διεξαγωγή των εκλογών, θα πρέπει να έχουμε πρωτίστως σαν κεντρική μας μέριμνα την ηθική και ψυχική ενότητα του κλάδου μας. Αν λείψει η ενότητα, τότε όλη η προσπάθεια του συνδικαλιστικού μας κινήματος ακυρώνεται πολιτικά και ηθικά.

Με αυτές τις σκέψεις εκφράζουμε την αγωνία μας για την ενότητα και την διασφάλιση από όλους μας των δημοκρατικών διαδικασιών και ευελπιστούμε να πρυτανεύσει η σύνεση και η συνδικαλιστική φρόνηση. .

Αγώνας διαρκείας για ένα Συνδικαλιστικό κίνημα , ΕΝΩΜΕΝΟ,ΔΥΝΑΤΟ, θεματοφύλακα Αρχών και Αξιών .
                                                Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.Α.

                          

Related

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7697588067291863677

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item