Συνάντηση του Δ.Σ.της Ένωσης Ιωαννίνων με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiP-s0U9nwEmy-QAaGfPzc0uyOzST6w9tNvEcBg4HPOtAuq3hoO6NVgX0zuQFC8Ghuzow5aLQOentT-XZnyK8Cqbbm9NF4DZ8Jkv-pIyCL0IJucjUV0TAaQaOdhicj-2wzoHKwBuSsjKvV/s640/unnamed.jpg

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσής μας, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα στα πλαίσια της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, παρουσία του αντιπροέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ  Γεωργίου Παπατσίμπα, του Γενικού Επιθεωρητή Β. Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα  και του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Βασιλάκου.
   Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα της αναδιάρθρωσης και του μισθολογίου, ενώ αναφερθήκαμε και σε ζητήματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό του συνόλου των Υπηρεσιών της Δ.Α Ιωαννίνων, εστιάζοντας κυρίως σε αυτά τα απλά μεν, καθοριστικά δε για την καθημερινότητα των συναδέλφων μας, αλλά και επιμέρους ζητήματα όπως αυτά που διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μας, προκειμένου αυτά να υλοποιηθούν άμεσα.
   Ο Αρχηγός από την πλευρά του, αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας προκειμένου να καταφέρουν να ανταποκριθούν στην δύσκολη αποστολή τους, έτσι ώστε να παράσχουν το έννομο αγαθό της ασφάλειας στον πολίτη, δήλωσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα που του θέσαμε.



Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 2444431274340123498

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item