ΝΕΣΠΑΑ Tέλος σε κάθε πελατειακό Δεσμό...

http://policenet.gr/sites/default/files/styles/article_big/public/field/image/akaiomatikwn.jpg?itok=Tun6VdKm
Ελπίζουμε σε λίγες μέρες που συνεδριάζει το συμβούλιο μεταθέσεων για να εξετάσει προσφυγές Αξιωματικών που μετατέθηκαν, να επικρατήσει πλήρως η λογική και να αρθούν κάποιες αδικίες που παρατηρήθηκαν κατά τις τελευταίες μεταθέσεις.
Η ΝΕΣΠΑΑ πιστή στις ιδέες και στις αρχές της, ότι θέλουμε συνεργάτες και όχι πελάτες, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παρέμβει ως συνδικαλιστική παράταξη στις μεταθέσεις παρά μόνο όταν διαπιστώνονται αδικίες.
Πιστεύουμε πως οι όποιες μετακινήσεις, πρέπει να είναι πάντα κάτω από το ευρύ πρίσμα της  λογικής, του ανθρωπισμού και του υπηρεσιακού συμφέροντος.
Θεωρούμε πως πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι προτάσεις των διευθυντών των διευθύνσεων αρκεί βέβαια αυτές να μην έχουν προσωπικά κίνητρα, αλλά ως γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον.
Επίσης η άποψη μας είναι πως δεν θα πρέπει να γίνεται μετάθεση αξιωματικού σε συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά σε επίπεδο Διεύθυνσης και κατόπιν να τοποθετείται μετά από πρόταση  του διευθυντού, ο οποίος γνωρίζει τις γενικότερες ανάγκες της υπηρεσίας που διευθύνει.
Τέλος, και με αφορμή μετακινήσεις σε νευραλγική υπηρεσία της ΓΑΔΘ, δεν θα σταθούμε στο γεγονός  ότι σε αυτή μετατεθηκαν και άλλοι  αξιωματικοί συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης και απομακρύνθηκε Αξιωματικός με σημαντικές επιτυχίες  αλλά στο αν αληθεύει πως για τις μετακινήσεις αυτές δεν ερωτήθηκε ο Διευθυντής της υπηρεσίας;
Η ΝΕΣΠΑΑ αγωνίζεται για να αλλάξουν οι νοοτροπίες και οι συμπεριφορές στην Ελληνική Αστυνομία που την καθιστούν αναχρονιστική και χώρο ανάπτυξης πελατειακων δεσμών.
ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5427908469561243792

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item