Επίσκεψη της Π.Α.Σ.Α. στο Α.Τ. Κυψέλης !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfGL_qQbbAHAg85_EFlyx75f8gzkRPOe7UOe5RjQ9Z-iKkLBxKwWHJl6VNWs0WOUgY3PZLt-SVQNM9CXTihxVW6YlD-Z28NaEQIVE8_hAfsGKd1SVdC_6PfaB2NxLvn1Qz5qnDN7Mqat0/s1600/astynomikoi+dias.jpg

Την 6/06/2016 Αντιπροσωπεία της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας  επισκέφθηκε το  ΑΤ ΚΥΨΕΛΗΣ με σκοπό να συζητήσει τα θέματα που έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγω της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας με συναδέλφους και με τον Διοικητή του ΑΤ.Κυψέλης ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι συνάδελφοί μας, που καλούνται να περιφρουρήσουν την τάξη, σε μια περιοχή που ο μισός ενεργός της πληθυσμός είναι άνεργος, τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις κλείνουν με ρυθμό γεωμετρικής προόδου κάθε μέρα, ενώ το κοινωνικό κράτος, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Σ΄αυτό το κοινωνικό τοπίο λοιπόν , όφειλε τόσον η πολιτική ηγεσία, όσο και η φυσική ηγεσία της  ελληνικής αστυνομίας, να ανασχεδιάσουν την επιχειρησιακή της λειτουργία και να διασφαλίσουν κάποια minimoum για τους Έλληνες αστυνομικούς και τουλάχιστον να μην τους εξουθενώνουν και ηθικά, πέρα από την μισθολογική τους καταρράκωση.

Δυστυχώς όμως η δύναμη των αστυνομικών που υπηρετεί στο συγκεκριμένο τμήμα έχει μειωθεί μέσα  σε ένα χρόνο κατά 50 περίπου συναδέλφους ενώ στόχοι καθημερινά αυξάνονται,το σχέδιο ασφαλείας των δικαστηρίων παραμένει το ίδιο μην λαμβάνοντας υπόψιν ότι απαιτείται καθημερινά δύναμη ίση με τον αριθμό που έχει  φύγει από το τμήμα, τα περιπολικά απασχολούνται μόνιμα για την φύλαξη των στόχων, ενώ δεν μπορεί να διαθέσει για την ασφάλεια των πολιτών ούτε ένα περιπολικό.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα επιχειρησιακά και ηθικά ανεπίτρεπτα, κατασπαταλώνται διαρκώς αστυνομικές δυνάμεις, για την φύλαξη υψηλών προσώπων και ποικίλες  εκδηλώσεις ενώ οι πολίτες είναι διαρκώς εκτεθειμένοι στο στόχαστρο των κακοποιών. Έτσι Αστυνομικοί που υπηρετούν στο τμήμα μας ενημέρωσαν ότι το τμήμα υπολειτουργεί  και αντί να ασχολούνται με την αστυνόμευση, έχουν καταντήσει τμήμα φύλαξης στόχων.

Τίθενται επομένως  αμείλικτα ερωτήματα, στα οποία η φυσική πρωτίστως ηγεσία και η πολιτική ηγεσία ακολούθως της ελληνικής αστυνομίας, πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση-δραστική λύση.

Περιμένουνε με αδημονία να λάβουν χώρα άμεσα βελτιωτικές κινήσεις, για την απάλειψη των απαράδεκτων πιο πάνω λαθών που έχουν γίνει με την άμεση επαναξιολόγηση του σχεδίου φύλαξης των δικαστηρίων και των άλλων στόχων  ώστε να σταματήσει η εξουθένωση του εργαζομένου προσωπικού.

Η Γραμματεία της Προοδευτικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας Αστυνομικών

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 6419024291853444592

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item