Τα μνημόνια φέρνουν βία και όχι οι αστυνομικοί.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd04657gRXiek2QPkaINQpxe7mRqsK_n9Nv-VnG_7d3pAlDrxiPhDlqOT9J_2aJb2Az_yARqTxPtQEbGj96Nh3ePMV9glFveQx_bkzxQ65-UcZEBhN13iFBeIqd5NEwp8Qr1AJ6SRlK8YN/s640/image.jpg 

Για μια ακόμη φορά η αστυνομία βρίσκεται στο στόχαστρο βουλευτών ,στελεχών του κυβερνώντος κόμματος  επ΄αφορμή των επεισοδίων που έγιναν την Κυριακή, έπειτα από την επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες που δέχθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που έλαβαν μέτρα τάξης στην συγκέντρωση κατά της ψήφισης του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου που φτωχοποιεί την κοινωνία μας. 
Η βία κύριοι δεν προέρχεται από τους αστυνομικούς αλλά από τα μνημόνια που ψηφίζετε!
Τα μνημόνια φέρνουν βία και  όχι οι αστυνομικοί που θυσιάζουν διαχρονικά την ίδια τους την ζωή, για το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας του Ελληνικού λαού. 
 Η  επίθεση αυτή είναι προσβλητική  για τους συναδέλφους που με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας για μια ακόμη φορά υπερασπίστηκαν την δημοκρατία,προστατεύοντας το συνταγματικό αγαθό της δημόσιας ασφάλειας. 
 Το συνδικαλιστικό μας κίνημα,  πρέπει να αντιπαλέψει κάθε τέτοια συμπεριφορά εναντίον της Αστυνομικής οικογένειας και να την αποκρούσει με δημοκρατικό ήθος, από όπου και αν προέρχεται. Το οξύμωρο είναι ότι οι προστατευόμενοι ζητούν  και τα ρέστα αφού πρώτα γίνει η δουλειά τους.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ ποτέ δεν ζήτησα να μην ελέγχονται  οι αστυνομικοί σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά δεν πρέπει να στοχοποιούνται πάντα οι συνάδελφοι οι οποίοι εκτελούν διαταγές και ποτέ αυτοί που διατάσσουν.
Δημήτρης Καραγιαννόπουλος 
Μέλος Δ.Σ  ΕΑΣΥΑ
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ


Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 4248661311501007309

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item