Η ασφάλεια των συναδέλφων δεν μπορεί να περιμένει άλλο !



                                                                                     
                                                                                                                 Αθήνα 16/4/2016


                                                               ΠΡΟΣ
                                                ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΑΣΥΑ


Συνάδελφοι θα ήθελα  στο επόμενο Δ.Σ που θα πραγματοποιήσετε  να αποφασίσετε για τον τρόπο  επίλυσης  του Θέματος της  τοποθέτησης  Σκοπιάς στο αλσύλλιο της Καισαριανής.
Όπως γνωρίζετε εδώ και ένα χρόνο περίπου η ΔΑΕ έχει προμηθευτεί αλεξίσφαιρη σκοπιά και ενώ  έχει κάνει  την απαραίτητη προεργασία για την τοποθέτηση της,  το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Καισαριανής  αρνείται να δώσει άδεια για την τοποθέτηση της  προφασιζόμενο διάφορες δικαιολογίες.
Παρά τις προσπάθειες που έκανε η ΔΑΕ , τις προσπάθειες που κάναμε σαν Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών  δεν κατέστη δυνατό να πάρουμε την έγκριση από τον Δήμο Καισαριανής για την τοποθέτηση της σκοπιάς.
Για αυτό τον λόγο προτείνω όπως  στο  επόμενο Δ.Σ της ΕΑΣΥΑ  να αποφασίσετε  να τοποθετήσουμε την Σκοπιά μόνοι μας χωρίς την άδεια του Δήμου και στην συνέχεια να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σαν συνδικαλιστικό σωματείο ώστε να νομιμοποιήσουμε την τοποθέτηση της.
Η ασφάλεια των συναδέλφων δεν μπορεί να περιμένει  άλλο για αυτό τον λόγο παρακαλώ  να με καλέσετε  στο επόμενο Δ.Σ προκειμένου να σας αναπτύξω προφορικά την προτασή μου και τον τρόπο που μπορούμε να κινηθούμε υπό την αιγίδα της ένωσης ώστε να επιλύσουμε αυτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της ΥΜΕΤ που εκτελούν υπηρεσία στο συγκεκριμένο σημείο.

ΦΩΤΗΣ Βασίλειος  Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
ΔΑΕ ΥΜΕΤ 
Μέλος Π.Α.Σ.Α.
  

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 844871950840471550

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item