Κανένας ματατζής δεν αφήνει το σπίτι του και αναλαμβάνει υπηρεσία με την ευχή να γίνουν επεισόδια.

http://aspapolice.gr/media/k2/items/cache/9feeafa8e740fdbe632b43236148b194_M.jpg
Επανεμφανίστηκαν ξαφνικά βίντεο του 2013 που αστυνομικοί των ΜΑΤ σε Ιταλία και Ταϊλάνδη έβγαλαν τα κράνη και συμπαραστάθηκαν στους διαδηλωτές  με τα κλασικά σχόλια να ακολουθούν, οι δικοί μας εδώ είναι έτσι είναι αλλιώς.
Σας ενημερώνω, επειδή ήμουν παρών προχθές στα επεισόδια με τους αγρότες ότι οι συνάδελφοι της ΔΑΕΘ το μόνο που δεν έκαναν ήταν να βγάλουν τα κράνη.Ευτυχώς βέβαια, γιατί αυτή η αμυντική στάση εκτιμήθηκε δεόντως από μερίδα διαδηλωτών, που τους το ανταπέδωσαν με βροχή από μολότοφ καπνογόνα πέτρες και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.
Κανένας ματατζής δεν αφήνει το σπίτι του και αναλαμβάνει υπηρεσία με την ευχή να γίνουν επεισόδια και να καεί το σύμπαν.Το αντίθετο. Παρακαλάμε να κυλήσουν όλα ήρεμα γιατί τις περισσότερες φορές που ξεφεύγει η κατάσταση κάποιοι από εμάς καταλήγουν στο 401-424 νοσοκομείο.
Όσο για κάποιους συναδέλφους που ασπάζονται τις απόψεις για τα "κακά" ΜΑΤ και κατηγορούν τους άνδρες που υπηρετούν στις διμοιρίες καλό είναι να αφήσουν για λίγο την ζεστούλα και να υπηρετήσουν 2-3 χρόνια στην Δ.Α.Ε. για να δουν από πρώτο χέρι την πραγματικότητα.
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.
Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7758397262449401840

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item