Η ΝΕΣΠΑΑ για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η  ΝΕΣΠΑΑ από την δημιουργία της ξεκαθάρισε πως στόχος της είναι να βγάλει την Ένωση Αξιωματικών Κ.Μακεδονίας από τον μικρόκοσμο της και να κάνει άνοιγμα συνεργασίας με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς της Αστυνομίας αλλά και με άλλες κοινωνικές ομάδες.
Παράλληλα ξεκαθαρίσαμε πως δεν συμφωνούμε σε καμιά περίπτωση με τη χρησιμοποίηση της αστυνομίας για την καταστολή των εργατικών κινητοποιήσεων και ευρύτερα των λαϊκών αγώνων.
Στα πλαίσια αυτά, ο επικεφαλής της ΝΕΣΠΑΑ, Ιωάννης ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ (μέλος των Δ.Σ. της Ε.Α.Κ.Μ και της Π.Ο.ΑΞΙΑ) βρέθηκε μαζί με αντιπροσωπεία της Ε.Α.Υ.Θ., στο μπλόκο των αγροτών στα διόδια των Μαλγάρων και εξέφρασε τόσο την συμπαράσταση της ΝΕΣΠΑΑ στον αγώνα των Ελλήνων αγροτών ενάντια στα μνημονιακά μέτρα όσο και στην κάθετη αντίθεση στην χρησιμοποίηση της Αστυνομίας απέναντι σε άλλες κοινωνικές ομάδες.
Η ΝΕΣΠΑΑ είναι υπέρ της ενότητας όλων των εργαζομένων και θεωρεί πως εμείς οι Αστυνομικοί δεν πρέπει ποτέ μας να ξεχνάμε πως προερχόμαστε από τον λαό και υπηρετούμε τον λαό !!!


ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞ/ΚΩΝ και ΑΝΘ/ΜΩΝ


                                                                                                          http://nespaa.blogspot.gr/

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3848438544048439907

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item