Βραβεύσεις συναδέλφων για εξαίρετες πράξεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΔ Αθηνών-Αττικής /ΙΡΑ μετά από εισήγηση του Α΄Αντιπροέδρου της κ. Βλάση Βαλατσού, απεφάσισε ομόφωνα και απενεμήθησαν Πλακέτες Εξαίρετων Πράξεων στους συναδέλφους που προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και τις αξίες της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών :
1) Υπαστ. Α΄ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Θεοχάρη και Αστυφ. ΣΕΛΙΜΑ Θωμά της Υποδ/νσης Τροχαίας Αθηνών για την κοινωνική τους προσφορά και ευαισθησία, καθ' όσον επενέβησαν έγκαιρα, υπερέβησαν σημαντικά το καλώς εννοούμενο υπηρεσιακό τους καθήκον και έσωσαν οπλισμένο πολίτη ο οποίος ήταν έτοιμος να προβεί σε αυτοχειρία μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
2) Στην Ανθυπαστυνόμο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Φωτεινή του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου για την κοινωνική της ευαισθησία, το συγγραφικό έργο της και την εθελοντική της προσφορά παραχωρώντας τα συγγραφικά της δικαιώματα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την οικονομική ενίσχυση στην εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων. 


Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε άλλη μια φορά για το ήθος τους που προάγει τις σχέσεις αστυνομίας με τους πολίτες.
Τις επιδόσεις έκαναν ο Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Τσουβάλας Κων/νος και ο Ταξίαρχος της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής και Α΄Αντιπροέδρος της ΤΔ Αθηνών-Αττικής κ. Βλάσης Βαλατσός.


Το  παραπάνω κείμενο είναι από ανάρτηση του κ. Γιάννη Καραπατάκη στο facebook

Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΔ Αθηνών-Αττικής /ΙΡΑ  για την εξαιρετική  πρωτοβουλία να βραβεύσει τους συναδέλφους μας για τις εξαίρετες πράξεις τους, που προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και τις αξίες των Αστυνομικών.   Επίσης εκφράζουμε τα  θερμά μας συγχαρητήρια  στους συναδέλφους μας που βραβεύτηκαν για τις εξαιρετικές  πράξεις  τους.

                                                              Η ΓΡΑΜΑΤΕΊΑ ΤΗΣ
                   ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


                    
 
 https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12523013_10207174140624090_3480344647100140467_n.jpg?oh=38b8fc5727f69b0b75d40c7ec9f231ce&oe=570B114B

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 7762260664201033510

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item