Ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 05/02/2016 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη


Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών καλεί όλους τους συναδέλφους  να ανταποκριθούν μαζικά στο κάλεσμα των ομοσπονδιών μας προκειμένου να αποτρέψουμε το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που  φέρνει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στους μισθούς μας  αφού προβλέπει ταυτόχρονη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών μας .
 Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο μπορεί να ανατραπεί μόνο με οργανωμένη μαζική δράση!
                                 ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

H ΠΟΑΣΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 201/1/35
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σε συνέχεια της από 22 Ιανουαρίου 2016 ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2016, νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα του Συνδικάτου μας, κατά την οποία αποφασίστηκε η διοργάνωση μαζικής, πανελλαδικής, ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00.
Επίσης, αποφασίστηκε η παρουσία - συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από τους αγρότες και άλλες κοινωνικές τάξεις.
Καλούμε τους συναδέλφους μας στην ενέργεια και στην αποστρατεία, να μεταφέρουν το αγωνιστικό μήνυμά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας μας, που αποσκοπεί στην αποτροπή των επαχθών για τους ένστολους σχεδιασμών της Κυβέρνησης και στην ικανοποίηση υπερώριμων αιτημάτων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας.
Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
Οι Πρόεδροι
Π.Ο.ΑΣ.Υ.  Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Ε.Α.Π.Σ.
Π.Ε.Α.Λ.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 342788475653032871

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item