Ένωση Πειραιά : Συνάντηση του Δ.Σ Με τον δήμαρχο Πειραιά !

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, την Δευτέρα 21-12-2015 συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη ΜΩΡΑΛΗ παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλειου ΤΑΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, προκειμένου να τους εκθέσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν το σύνολο του Αστυνομικού Προσωπικού, που βρίσκεται κάτω από την συνδικαλιστική μας εκπροσώπηση και να τους παρουσιάσουμε προτάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση των Υπηρεσιακών Συνθηκών μας, με γνώμονα την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.
 Στην συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, που υπηρετεί στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, καθώς και για την έλλειψη Υπηρεσιακών Οχημάτων και υλικοτεχνικής υποδομής, παράγοντες που σχετίζονται άμεσα με την προστασία των Αστυνομικών αλλά και των πολιτών.
Επίσης, ζητήθηκε από τον κ. Δήμαρχο, η παραχώρηση χώρου ή τμήματος οδού κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, για την στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων, έτσι ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα παρακώλυσης της κυκλοφορίας, στη λεωφόρο έμπροσθεν του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Ομοίως  ζητήθηκε η συνδρομή του Δημάρχου, έτσι ώστε μέσα από το θεσμικό του ρόλο που κατέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, να ενεργήσει προς πάσα κατεύθυνση, ούτως ώστε οι υπηρεσίες στα όρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς συνολικά και σε επίπεδο της περιφέρειας Αττικής, να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, προκειμένου να απορροφηθούν κονδύλια, για την ενίσχυση της σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και στο μέτρο πάντοτε του εφικτού.
Τέλος στη συνάντηση συζητήθηκε και παρουσιάστηκε η πρόταση της Ένωσής μας, για τη δημιουργία ολοήμερου παιδικού σταθμού στα γεωγραφικά όρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, για τα τέκνα των Αστυνομικών υπό την εποπτεία του Δήμου.
            Ο Δήμαρχος Πειραιά, συμμεριζόμενος την έκταση των προβλημάτων, δεσμεύτηκε να συναντηθεί με την Φυσική αλλά και Πολιτική Ηγεσία του Σώματος, προκειμένου να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες του Πειραιά, με τον μέγιστο δυνατό αριθμό Αστυνομικών. Ενώ τόνισε, ότι είναι απαραίτητη η αναβάθμιση του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων και η ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, μέσω κονδυλίων, προγραμμάτων, ακόμα και δωρεών. Επίσης μας δήλωσε την πρόθεση από πλευράς του Δήμου να διευθετηθεί το θέμα της στάθμευσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.
            Τέλος ο Δήμαρχος επιδοκίμασε την πρωτοβουλία της Ένωσης για την δημιουργία  παιδικού σταθμού και τόνισε ότι επιθυμεί να αναζητηθεί από κοινού το νομικό πλαίσιο για την δημιουργία και λειτουργία του σταθμού καθώς και για την ανεύρεση σχετικού οικήματος.
           Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια όλων, για μια πόλη ασφαλή, που θα αποτελεί πόλο έλξης και στολίδι πρώτα για τους πολίτες, τους επισκέπτες, αλλά και για τους  εργαζόμενους Αστυνομικούς που είναι μέλη αυτής της κοινωνίας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                            ΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 2741915355167612486

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item