NΕΣΠΑ : Ενότητα σημαίνει συλλογικότητα...


"Ο συνδυασμός ΔΕΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ καταργείται;;, καθώς δεν υφίσταται πλέον λόγος διατήρησής του, εφόσον ΟΛΟΙ ; οι συνάδερφοι εκπροσωπούνται από την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας;;"
Το ανωτέρω απόσπασμα είναι αυτό του ΔΕΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ που ανέλαβε το προεδρείο...
Τα ερωτηματικά τα βάλαμε εμείς....
Αναλυτικότερα ενημερωθήκαμε μέσω διαδικτύου ότι πραγματοποιήθηκε  συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Κ.Μ.   με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος και τον κ.Γενικό της Γ.Α.Δ.Θ.
Στη συνάντηση αυτή της ΕΑΚΜ, αναμενόμενα βέβαια, δεν προσκλήθηκε κανένα από τα 5 εκλεγμένα μέλη της ΝΕΣΠΑΑ, που εκλέχτηκαν στο 11μελές συμβούλιο της ΕΑΚΜ. Και λέμε αναμενόμενα γιατί τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της  ΕΑΚΜ από την πρώτη στιγμή φέρονται
διασπαστικά και επιχείρησαν  να μας θέσουν στο περιθώριο με ένα ρεσιτάλ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ. 
Και για να γινόμαστε πιο σαφείς θέτουμε στον κοινό νου τα εξής:
1. Για ποιο λόγο το προεδρείο της ΕΑΚΜ δεν ενημέρωσε ως όφειλε τα πέντε εκλεγμένα μέλη της ΝΕΣΠΑΑ σχετικά με την συνάντηση.
2. Εάν πήγε ως προεδρείο για ποιο λόγο παρουσιάστηκε μαζί τους και ένα μέλος του πρώην ΔΕΣΜΟΥ και νυν μέλος της ΠΟΑΞΙΑ υποψήφιο με συγκεκριμένη παράταξη στις εκλογές που θα γίνουν στις 10/12/2015. 
3. Εάν προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση ως Δεσμός, τότε τους ενημερώνουμε ότι, όπως οι ίδιοι παραδέχτηκαν σε προηγούμενη ανακοίνωσή τους, διαλύθηκαν.
4.Εάν εμφανίστηκαν ως προεδρείο της ΕΑΚΜ και επέτρεψαν σε ένα μέλος της ΠΟΑΞΙΑ να είναι μαζί τους, τότε έπρεπε να καλέσουν αν όχι τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και όλους τους Αξιωματικούς-Ανθυπαστυνόμους νυν μέλη της ΠΟΑΞΙΑ που θα είναι και υποψήφιοι στις εκλογές της.
5.Άραγε στις συναντήσεις τους, αναφέρουν στη Φυσική Ηγεσία ότι εμφανίζονται μόνο οι μισοί, ότι υπάρχουν και άλλα μέλη του Δ.Σ.; Ή μήπως βολεύει αμφότερους  να μας ξεχνούν και να μας κρύβουν, γιατί τους φέρνουμε κάθε φορά σε δύσκολη θέση με την επιμονή μας σε ένα δυνατό συνδικαλιστικό κίνημα που μπορεί και έχει υποχρέωση να αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ετών προς μια αξιοκρατική αστυνομία, ερχόμενο σε ρήξη με το κατεστημένο....
Από τα ανωτέρω καταλάβαμε ότι ο ΔΕΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ δε διαλύθηκε αλλά μετατράπηκε σε ΔΕΣΜΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ και κατά συνέπεια  θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ως μέλη της ΝΕΣΠΑΑ, μετά και τις διασπαστικές κινήσεις των υπολοίπων μελών,  έχουμε το δικαίωμα να  αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και να πραγματοποιούμε συναντήσεις και παρεμβάσεις  ως ΝΕΣΠΑΑ. 
Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.  θα έχουν πάντα την  συνδρομή και κατανόησή μας...


ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4036043347383293552

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item