Π.Α.Σ.Α.: "Επιτέλους πρέπει να σταματήσει η παραβίαση του ωραρίου εργασίας...!"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikdx85_Wy2LaBZGp5otztJVz2x6TYo9cmfVgdVK5zkeO8hZpWLvzKIYLfXo99r7W6d1mknpqJEcl3rlA797Wf1KVTiVlrC0cPpJBUqt7TcD5meuqMOJkvZH_X0TTJRYdlsTYGEcQ9Ur9iI/s640/IMG_6859.JPG 
Πέρασαν σχεδόν  20 χρόνια από την θεσμοθέτηση του Συνδικαλιστικού μας κινήματος αλλά δυστυχώς έως σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να επιλύσουμε το πάγιο αίτημα των  συναδέλφων που ήταν και είναι να τηρείται το ωράριο εργασίας, να χορηγούνται απαρέγκλιτα οι ημερήσιες αναπαύσεις, να υπάρχει από την Πολιτεία σεβασμός στην αξιοπρέπεια μας,  στην προσφορά μας και να αμείβεται το έργο ώστε να υπάρχει αξιοπρεπής διαβίωση.
    Δυστυχώς μέχρι σήμερα στον τομέα αυτό ουδέν έχει γίνει και καθημερινά παραβιάζονται δικαιώματα χωρίς να ασκείται ούτε καν πειθαρχικός έλεγχος στους αυθαιρετούντες.
Άνιση μεταχείριση υπήρξε και υπάρχει και στα οικονομικά θέματα όπου μέχρι σήμερα ουδέποτε  υπήρξε σύνδεση προσφοράς εργασίας και αμοιβής.
Για αυτό συνάδελφοι πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να κινηθούμε πιο δυναμικά , πιο ριζοσπαστικά  και πιο ουσιαστικά  και μαζικά.
Πρέπει πλέον να εξετασθούν  πιο μαχητικές επιλογές αγώνων  όπως μορφές  στάσης εργασίας  ή ακόμα και   απεργίας στο βαθμό που το Ελληνικό Σύνταγμα το επιτρέπει  (π.χ αποχή από γήπεδα, μη βεβαίωση τροχαίων παραβάσεων,...)
Η κατάσταση είναι πλέον οριακή και δεν θα πρέπει να ανεχθούμε άλλο πλέον τον  χρόνιο εμπαιγμό.Για αυτό προτείνουμε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε απλές ανακοινώσεις και λόγια και να υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις κάθε μορφής καθώς και παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη όπου απαιτείται.

Επιτέλους πρέπει  να σταματήσει η παραβίαση του ωραρίου εργασίας και να καθιερωθεί  αυτεπάγγελτη πειθαρχική και ποινική αντιμετώπιση της καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων .
Να γίνει πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.
Να καταργηθούν όλοι οι αντασφαλιστικοί νόμοι.και να καλυφθούν  οι απώλειες από το κούρεμα (PSI)  των ασφαλιστικών ταμείων γιατί το κράτος είναι οφειλέτης των ταμείων και όχι χρηματοδότης.


1.Καραγιαννόπουλος Δημήτριος Μελος Δ.Σ ΕΑΣΥΑ, Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

2.Χαχαλης Βαλάντης Μελος Δ.Σ ΕΑΣΥΑ, Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

3.Φώτης Βασίλειος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

4.Ψαλλίδας Γεώργιος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

5..Καψής Επαμεινώντας Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

6.Περπερίδης Γεώργιος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

7.Διδασκάλου Γεώργιος Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ 3253959038569408680

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item