ΠΟΑΣΥ :Στο πλευρό των Δοκίμων

http://paratiritis-news.gr/photos/647x365/sxoli-astifilakon-komotini11433001803.jpg 
Αθήνα 30 Οκτωβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 314/2/36
Στο πλευρό των Δοκίμων
Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας αποτελούμενο από τον γενικό γραμματέα κ. Κώστα Μαλλικόπουλο και το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κα Σταυρούλα Τζατζανά επισκέφθηκαν το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής μετά από επικοινωνία γονέων δοκίμων Αστυφυλάκων με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ Γρηγόρη Γερακαράκο, όσον αφορά στις συνθήκες διαβίωσής τους.
Ήταν η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της Σχολής που μας δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε απ' ευθείας με τη διοίκησή της, τον διοικητή και υποδιοικητή αντίστοιχα κ.κ. Πέτρο Δεμερτζίδη και Παναγιώτη Βασιλειάδη, όσο και με τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους αστυφύλακες, διαμορφώνοντας έτσι σαφή εικόνα της όλης κατάστασης. Τα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί με την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος εξομαλύνονται, ενώ κυρίαρχα τέθηκε το θέμα της θέρμανσης τους χειμερινούς μήνες, καθώς το κονδύλι για την προμήθεια του απαιτούμενου πετρελαίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, είναι εξασφαλισμένο μέχρι το Δεκέμβριο.
Ως Ομοσπονδία εκφράσαμε την ανησυχία μας προς τη διοίκηση προκειμένου να διαμορφωθούν σύντομα οι καταλληλότερες συνθήκες λειτουργίας της Σχολής, αναγνωρίζοντας παράλληλα το δύσκολο έργο της και πως θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά της.
Διαβεβαιώσαμε, τέλος, τους Δόκιμους Αστυφύλακες ότι η Ομοσπονδία αγωνίζεται για την ουσιαστική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού προγράμματος και την ανωτατοποίηση της Σχολής, ώστε ο Έλληνας Αστυνομικός να κατακτήσει υψηλά επίπεδα επαγγελματικής κατάρτισης. Το συνδικαλιστικό μας κίνημα ήταν και είναι πάντα στο πλευρό των Δοκίμων τους οποίους καλωσορίζουμε και με την ευκαιρία της σημερινής μας συνάντησης, στην μεγάλη αστυνομική οικογένεια.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

http://www.poasy.gr/ 

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 7788154146367336696

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item