Είμαστε όλοι Αστυνομικοί !

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20110303/low/2011030201846_106661372.jpg 
 
Από την δημιουργία της Πρωτοβουλίας μας, μέχρι σήμερα αποφύγαμε να απαντήσουμε στις ύβρεις, τις συκοφαντίες και στην γενικότερη γραπτή και προφορική τακτική λασπολογίας της παράταξης Δεσμός που εκπροσωπεί το απερχόμενο Προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών στην Κεντρική Μακεδονία.
Δεν μπορούμε όμως να σιωπήσουμε όταν βλέπουμε πως σε χθεσινή (15.10.2015) ανακοίνωση τους πέρα από την γνωστή λάσπη εμφαίνεται καθαρά η αντισυναδελφική τους αντίληψη.
 
Όσο πικρή και αν είναι η αλήθεια οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας:
 
1. Συναντήσεις πραγματοποιούμε με όσους περισσότερους θεσμικούς εκπροσώπους είναι δυνατόν, χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι κομματικές τους προελεύσεις
Επειδή και γενικότερα ακούμε και διαβάζουμε διάφορα από την παράταξη του Δεσμού, να τονίσουμε πως δεν ζητάμε "πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων" ούτε από τους υποψηφίους μας, ούτε από τους ψηφοφόρους.
 
2. Για το το θέμα της παρουσίας Αστυνομικών ως μάρτυρες στα Δικαστήρια, γράφεται πως "είναι όχι κατ ουσίαν θέμα που αφορά τον Αξιωματικό", ρωτήστε τους Αξιωματικούς πόσο αισθητή είναι η έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού λόγω των συχνών παρουσιών στα δικαστήρια.
 
3. Όμως το μείζων είναι πως γράφεται ότι η Πρωτοβουλία μας "δεν είναι ΠΟΑΣΥ να προωθεί θέματα που απασχολούν τους Αστυφύλακες και το χαμηλότερο προσωπικό αλλά Συνδικαλιστικός Συνδυασμός Αξιωματικών". 
 
Κύριοι του Δεσμού, η Αστυνομία  είναι  ένα  ενιαίο  σώμα, το  συντριπτικό ποσοστό των προβλημάτων είναι  ΚΟΙΝΑ.  Μόνο με  την συμπόρευση όλων των συνδικαλιστικών δυνάμεων των Σωμάτων Ασφαλείας μπορούν να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν.
 
Επίσης μην υποτιμάται τους συναδέλφους που δεν είναι Αξιωματικοί, με αυτούς δίνουμε τον καθημερινό αγώνα στις υπηρεσίες, δεν πρέπει να τους θυμάστε μόνο όταν είναι εκλογές και ψηφίζουν ή έχουν φίλους που ψηφίζουν.
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ !
                                                       ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
                                      ΩΡΑ για ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ


                                                                                                τα ιδρυτικά μέλη

                                                                                             http://nespaa.blogspot.gr/

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 63854292739306437

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item