Νέα κέντρα υποδοχής προσφύγων σε Λαύριο και Σίνδο.

http://aftovi2.27210.gr/mediafiles/2015/09/prosfuges-metanastes-elaionas-botanikos.jpg

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι η κυβέρνηση προετοιμάζει την κατασκευή δύο νέων κέντρων υποδοχής και πρώτης απογραφής προσφύγων στο Λαύριο και τη Σίνδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα, το πρώτο κέντρο θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ στο Λαύριο, με χωρητικότητα 500-700 ατόμων και το δεύτερο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

«Λέμε στους ΟΤΑ ότι αυτοί είναι οι χώροι που πρέπει να γίνουν. Πείτε μας πώς θέλετε να γίνουν, ώστε να σας διασφαλίζουν. Προσπαθούμε λοιπόν να έρθουμε σε συνεννόηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε», δήλωσε ο κ. Μουζάλας.

Και πρόσθεσε: «Είναι σαφές όμως ότι δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι πως οι πρόσφυγες είναι καλοί, αρκεί να μην είναι σε μας, τη στιγμή που ζητάμε από την Ευρώπη να μοιράζει τους πρόσφυγες σε όλα τα κράτη. Δεν θα κοροϊδέψουμε κανέναν. Δεν θα πούμε πράγματα που δεν θα κάνουμε. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει και θα γίνει. Οι πρόσφυγες πρέπει να φιλοξενηθούν».

tvxs

Related

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1063432641639133273

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item