Ξεκίνησαν οι πληρωμές για την αποζημίωση αστυνομικών που συμμετείχαν στο σχέδιο ΑΣΠΙΔΑ

Μετά το πάγωμα σε βαθεία ψύξη και μάλιστα επί μακρού χρόνου της διαδικασίας εκκαθάρισης των αποζημιώσεων των συνοριακών που συμμετείχαν στο σχέδιο ΑΣΠΙΔΑ, η διαχειριστική Αρχή μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος θα πιστώσει το ποσό των υπομνημάτων στους προσωπικούς λογαριασμούς των ενδιαφερομένων. Η εκκαθάριση αφορά μετακινήσεις από Ιούνιου 2014 έως και Ιούνιο 2015.
 Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΣΥΦΥ με θέμα: «Πληρωμές υπομνημάτων του προσωπικού που συμμετείχε στην επιχείρηση “ΑΣΠΙΔΑ” στη Θράκη»
 
Μετά από συνεχή  αναζήτηση ενημέρωσης  της Ομοσπονδίας όλο το προηγούμενο διάστημα, για την τύχη των υπομνημάτων των δαπανών που υποβλήθηκαν από συναδέλφους που μετακινήθηκαν στη Θράκη στα πλαίσια της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΑ», η Ομοσπονδία έλαβε πλήρη και έγκυρη ενημέρωση  από την αρμόδια αρχή της Διεύθυνσης Δημοσιονομικής Διαχείρισης  και συγκεκριμένα από τον προϊστάμενό της με  τον οποίο είχαμε συνεχή ενημέρωση και επαφή. Τόσο η αγανάκτηση των συναδέλφων για την καθυστέρηση των εκκαθαρίσεων των υπομνημάτων όσο και οι δυσμενείς δημοσιονομικές συνθήκες της Χώρας το τελευταίο διάστημα, μας επέβαλαν να παρακολουθούμε στενά το ζήτημα ώστε να μην εκπνεύσει κανένα υπόμνημα και χαθούν χρήματα.
Σας ενημερώνουμε, ώστε να γνωστοποιήσετε στα μέλη σας, ότι από  σήμερα  28-09-2015 ξεκινάει η υλοποίηση ενός μέρους της εκκαθάρισης  υπομνημάτων της επιχείρησης ‘’ΑΣΠΙΔΑ’’. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης περίπου των 3.175.000 € ( σε πρώτη φάση και στην συνέχεια ,το υπόλοιπο ποσό των 3.500.00 € περίπου),  και αφορά το διάστημα από τον Ιούλιο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2015 .  Συγκεκριμένα πιστώθηκαν στην  Τράπεζα της Ελλάδος και εν συνεχεία θα καταβληθούν  στους προσωπικούς λογαριασμούς  ΙΒΑΝ των συναδέλφων Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Α  τα ποσά που τους αντιστοιχούν  από την  συμμετοχή  τους  στην   επιχείρηση   ‘’ΑΣΠΙΔΑ’’.  Αυτό  συνεπάγεται   ότι  οι  ίδιοι     ο φ ε ί λ ο υ ν     – και σύμφωνα με το νέο πλαίσιο διαχείρισης των υπομνημάτων – να τακτοποιήσουν άμεσα ότι εκκρεμότητα έχουν από σχετικές παγίες που έλαβαν αλλά και δαπάνες  καταλυμάτων.
Είναι γνωστό επίσης ότι η αρμόδια Αρχή, ενημερώνει με έγγραφά της τις διαχειρίσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας για την πληρωμή των συναδέλφων.
 
  bloko.gr

Related

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 8144069461504108215

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item