Ένωση Ιωαννίνων: Παγώστε τη συνδικαλιστική δίωξη


 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, συμπαραστέκεται και στηρίζει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την πειθαρχική δίωξη που κινήθηκε εις βάρος τους.
   Οι συνάδελφοι  διώκονται  γιατί, στα πλαίσια της συνδικαλιστικής τους δράσης και υπερασπιζόμενοι  τα εργασιακά δικαιώματα των μελών που εκπροσωπούν, κατήγγειλαν ως όφειλαν τεκμηριωμένα τις αυθαιρεσίες και τις παραβάσεις της  διοίκησης.
   Η δίωξη είναι πρωτοφανής και αποτελεί ξεκάθαρα προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης από τη μεριά της διοίκησης η οποία προφανώς και θεωρεί πως οι εκπρόσωποι των εργαζομένων Αστυνομικών  μπορούν  να εκφέρουν άποψη μόνο εάν αυτή είναι σύμφωνη με την δική της.
      Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη,  καλούνται όπως παρέμβουν άμεσα στο «πάγωμα»  αυτής της δίωξης, αποδεικνύοντας  ξεκάθαρα πως όταν οι ίδιοι οι  προκάτοχοί τους ομιλούν για «εκδημοκρατισμό των σωμάτων ασφαλείας» δεν εννοούν προφανώς και δεν ταυτίζονται  με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις οι οποίες καταπατούν δημοκρατικά δικαιώματα εργαζομένων οδηγώντας τον οργανισμό σε πισωγύρισμα.
   Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη, το συνδικαλιστικό μας κίνημα  μέσω των πρωτοβαθμίων Ενώσεων με μια φωνή να απαιτήσει  εδώ και τώρα το  σταμάτημα της διαδικασίας δίωξης καθώς ή έστω και τυπική συνέχιση αυτής θα αποτελέσει για μας «αιτία πολέμου».
ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ !
ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΩΡΑ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος                          ΝΤΑΡΑΣ Βασίλειος
bloko.gr

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 5596232117588271527

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item