Ένωση Ορεστιάδας:«Κάλυψη οργανικών θέσεων νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ορεστιάδας».

Ένωση Ορεστιάδας: Κάλυψη οργανικών θέσεων Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ορεστιάδας
Αρ. Πρωτ:14/2015
Ορεστιάδα, 12-05-2015
Θέμα: «Κάλυψη οργανικών θέσεων νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ορεστιάδας».
Με την υπ' αριθ. 8038/23/22-ιγ από 20-01-2015 κοινή υπουργική απόφαση Φ.Ε.Κ. 118/21-01-2015 τεύχος Β' , ιδρύθηκε η εν θέματι υπηρεσία με έδρα το Φυλάκιο Ν.Εβρου η οποία υπάγεται διοικητικά στην Δ.Α Ορεστιάδας.
Σας γνωρίζουμε ότι η Δ.Α Ορεστιάδας είχε τεράστιες ελλείψεις από την μη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων και στο υπάρχον πρόβλημα, προστέθηκε η μείωση των οργανικών θέσεων κατά 50 περίπου με την αναδιάρθρωση και την νέα κατανομή των οργανικών θέσεων ενώ παράλληλα η ίδρυση της εν θέματι Υπηρεσίας επιβάρυνε με 48 ακόμα οργανικές θέσεις την Δ.Α Ορεστιάδας δημιουργώντας ένα κενό 100 οργανικών θέσεων περίπου.
Το πρόβλημα της εισόδου παράνομων μεταναστών από την περιοχή του Βορείου Έβρου, παρόλο που έγιναν σημαντικά βήματα για την καταπολέμηση του είναι διαρκές και συνεχώς αυξανόμενο καθώς οι διεθνείς πολιτικοοικονομικές εξελίξεις ευνοούν την ανάπτυξή του.
Τα σημεία ελέγχου διαβατηρίων λειτουργούν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό, ενώ τα Τμήματα Τάξης, Τροχαίας και Ασφαλείας της Διεύθυνσής μας αστυνομεύουν μία τεράστια σε έκταση περιοχή με ένα μόνο περιπολικό ανά βάρδια και πολλές φορές με πλήρωμα ένα μόνο άτομο.
Λαμβανομένου υπ' όψιν των παραπάνω δημιουργείτε η ανάγκη, για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Δ.Α Ορεστιάδας, τη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας προς τους πολίτες καθώς και της ικανοποιητικής αντιμετώπισης της διογκούμενης λαθρομετανάστευσης, να πληρωθούν οι οργανικές θέσεις του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης αλλοδαπών Ορεστιάδας με έκτακτες μεταθέσεις από άλλη περιοχή μετάθεσης, σύμφωνα με το αρθ. 17 παρ.1εδαφ.β του Π.Δ 100/03.
Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

Πίνακας Αποδεκτών:
ΠΡΟΣ :
1.Αρχηγό ΕλληνικήΑστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ ( μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ )
KOIN:
1.Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν. Μακ. & Θράκης Ταξίαρχο κ.Νικόλαο ΜΕΝΕΞΙΔΗ
2.Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας Αστυν. Διευθυντή κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ
3 Βουλευτές Ν. Έβρου
4.Μ.Μ.Ε.
5.Μέλη μας

Related

ΕΝΩΣΕΙΣ 8869832032320189489

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item