Ηθική δικαίωση απο το Συμβούλιο της Επικρατείας


" Η ΓΑΔΑ είναι η δική μας Ακρόπολη... ", του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ξεχωριστή ηθική ανακούφιση, αίσθημα δικαίου, αλλά και εδραία την  πεποίθηση ότι «Η Ελλάδα έχει δικαστές», που
είχε κάποτε πεί ο μεγάλος  Ελευθέριος Βενιζέλος, πληροφορηθήκαμε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της  Ελλάδος, το Συμβούλιο της Επικρατείας, πάγωσε την προκλητικά ασύμφορη - κατ΄ουσίαν ξεπούλημα και αδιαφανών ηθικών και πολιτικών κινήτρων – πώληση των 28 ακινήτων του δημοσίου, (ανάμεσά τους η Γ.Α.Δ.Α., η Δ.Ε.Ε., η Γ.Α.Δ.Θ. καθώς και άλλα κτίρια της Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών του δημοσίου) σε ιδιώτες και την αυτόματη επανενοικίασή τους απο αυτούς στο Δημόσιο. 
 
Η πώληση και επανενοικίαση αυτή, θα προξενούσε πολλαπλή βλάβη  στο Ελληνικό δημόσιο, την ίδια στιγμή που η Ελληνική κοινωνία αιμορραγεί και η φτωχοποίηση του λαού μας καλπάζει με απερίσταλτους ρυθμούς. Πέραν όμως της οικονομικής διάστασης της σκανδαλώδους πώλησης, υπήρχε και για τους αστυνομικούς, ένα μείζονος ηθικής τάξης θέμα.
Η  Γ.Α.Δ.Α. και τα  άλλα κτίρια της Ελληνικής Αστυνομίας, στην καρδιά και την συνείδηση των  αστυνομικών, σηματοδοτούν ηθικά την «Ακρόπολη» για το σώμα. Και το  ξεπούλημά τους σε οιοδήπποτε τίμημα, σήμαινε αυτόματα την περιφρόνηση  και την ηθική απαξία της αστυνομικής οικογένειας στην κοινωνία, απο την  πολιτεία.
Μαζί και με άλλους συναδέλφους, που επιμένουν να είναι  στις επάλξεις του αγώνα, ακόμα και σήμερα που οι σειρήνες και οι  χάρυβδες της παραπληροφόρησης και χαύνωσης του Ελληνικού Λαού, προσπαθούν να καλλιεργήσουν την σιωπή, την παθητικοποίηση και την  παραίτηση απο κάθε κοινωνική διαμαρτυρία, προσπαθήσαμε για να αποτραπεί  αυτό το ανοσιούργημα εις βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας και του  Ελληνικού Λαού. Αισθανόμαστε  έτσι την αδήριτη ηθική επιταγή, μαζί με το Στ.Ε να  απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που πίστεψαν οτι καμία μάχη δεν είναι χαμένη,στην  συνδικαλιστική παράταξη ΑΠΑΣΑ που ανέδειξε το ξεπούλημα, και τους  κοινωνικοπολιτικούς φορείς, που με ευαισθησία, πολιτική αξιοπρέπεια και  βαθιά συναίσθηση των μεγάλων ευθυνών τους έναντι του Ελληνικού Λαού, έδωσαν συνολικά την νικηφόροα μάχη. Τέλος εμφατικά θέλουμε να τονίσουμε  και αυτό εξάλλου είναι το ηθικό μήνυμα που πρέπει να εξαχθεί από αυτόν  τον αγώνα, ότι δεν υπάρχουν χαμένες μάχες, αλλά μάχες παραιτημένες !!!
Συνάδελφοι με την αγωνιστηκότητα και το άκαμπτο φρόνημά μας αποδείξαμε ότι καμιά  μάχη δεν είναι χαμένη. Σας καλούμε λοιπόν, να συνεχίσουμε τον αγώνα, για την δικαίωση όλων των αιτημάτων μας.  Για μια Ελληνική Αστυνομία  επιχειρησικά άψογη, αποτελεσματική στην μεγάλη αποστολή διασφάλισης του  πολύτιμου συνταγματικού αγαθού της ασφάλειας πρός τον Έλληνα πολίτη, με  δημοκρατική και αξιοκρατική διάρθρωση και με το ηθικό κύρος που της  αρμόζει απο την Ελληνική πολιτεία.
Σας καλούμε δίπλα μας στους αγώνες που έρχονται . Η αποχή είναι συνενοχή. Κανείς μας δεν πρέπει να απόσχει.
 



ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  Δημήτριος  Μέλος Δ.Σ ΕΑΣΥΑ 
Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ
 

Related

ΑΡΘΡΑ 8547493150614949311

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου στο 32ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Ενημερωθείτε για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό των αστυνομικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

pasapolice@gmail.com

προβολες σελιδας

FACEBOOK



Συγχρονη Αστυνομια

ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

item